Kuuluisitko sinäkin reilujen ja kotimaisten yrittäjien joukkoon?

Rolls on kolmekymppinen, reilu, joustava ja täysin kotimainen franchising-ketju ja Rolls-yrittäjiä on mukana jo yli sata. Askel yrittäjyyteen on suunniteltu kauppiaalle kevyeksi. Tarjoamme täyden tuen ja reilut sopimusehdot yrittäjyyden eväiksi.

Olisitko osa Rolls-perhettämme?

Lisätietoja Rolls-yrittäjyydestä
ketjujohtaja Jouko Huumo
p. 050 574 8833
jouko.huumo@rolls.fi

Yrittäjätarinat

Pia Sandberg luotsaa Joensuun Rollsia Neste Sortavalankadulla

Sandbergin perheen liikenneasemayrittäjyys alkoi 90-luvun alussa Joensuussa. Perheen tytär Pia oppi jo varhain näkemään, mitä yrittäjän elämä on työskennellessään toimipisteessä viisitoistakesäisestä lähtien viikonloppuisin ja loma-aikoina. Lukion ja ammattikorkeakoulun jälkeen hän astui itse liikenneasemapäällikön saappaisiin.

Parhaimmillaan kahdesta liikenneasemasta vastannut Pia Sandberg on kokenut urallaan paljon ja vaikeitakin asioita. Esimerkkinä YT-neuvottelut, kun Kaltimontien aseman toiminta jouduttiin lopettamaan sen tonttivuokrasopimuksen umpeuduttua. Hänen omakohtaiset kokemukset Rollsista alkoivat vuonna 2008 Neste Sortavalankadun tullessa Sandbergin perheen liikenneasemaksi. Samalla liiketoimintaan tuli mukaan myös Rollsin shop-in-shop.

Franchising

Franchising-ketjussa kaikkien täytyy menestyä ja onnistumisen takeeksi tarvitaan toimiva ja hyvä konsepti.

Rollsin konsepti menestykseen on

loistavat tuotteet
laadukkaat raaka-aineet
kustannustehokas markkinointi
selkeä ja persoonallinen brändi